| Άλγεβρα Α' Λυκείου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Άλγεβρα Α' Λυκείου Δευ Φεβ 04, 2008 12:40 pm | |
| Φίλοι τον μαθηματικών... (ίσως και οχι), Εδώ μπορείτε να πάρετε μια σχετική βοήθεια για την άλγεβρα... Μπορείτε να ρωτήσετε απορίες γενικές ή από ασκήσεις του σχολικού βιβλίου, να πάρετε συμπληρωματικές ασκήσεις και να ανεβάσετε τις δικές σας.... Είναι ένα θέμα που μ' ενδιαφέρει πολυ και ελπίζω να πάει καλά... | |
|
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Δευ Φεβ 04, 2008 1:09 pm | |
| Λοιπόν κάνω την αρχή.... Έψαξα και βρήκα για εσάς ένα απλό και παράλληλα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει στην επίλυση των μελλοντικών σας ασκήσεων..!!! Είναι ένα τυπολόγιο με βασικούς τύπους της Άλγεβρας Α' Λυκείου και μπορείτε να το βρείτε εδώ | |
|
| |
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Τρι Φεβ 05, 2008 5:28 am | |
| Ωραια ιδεα θα προσπαθησω να δω τι θα βρω και εγω!! Θα προσπαθησω να βρω και για αλλα μαθηματα!! | |
|
| |
mamouni Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Ηλικία : 32 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!! Ομάδα : ΘΡΥΛΟΣ!!!!!!! Ασχολίες : ΜΑΘΗΤΡΙΑ*ΓΑΙ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ*!!!! Registration date : 04/02/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Τρι Φεβ 05, 2008 6:44 am | |
| καλα φοβερη ιδεα γιατι χρειαζομαι κ ενα χερι βοηθειασ!!!!καλυτερα ν βαλεισ κ φυσικη γτ μ αυτον π εχουμε κ ολο τη παιζει ..ειναι αστα ν πανε!!!!!τον κουφο πια!!!ελεοσ!!! | |
|
| |
nickLloris Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 22 Ηλικία : 35 Τόπος : Νίκαια Ομάδα : Ολυμπιακος,Ogc Nice Ασχολίες : Ο,τι είναι αρκετα ενδιαφέρον για να με προσελκύσει... Registration date : 05/02/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Τρι Φεβ 05, 2008 8:49 am | |
| και εγω οταν πηγαινα πρωτη λυκειου δυσκολα μου φαινοταν...ποτε δεν τα πηγαινα τα μαθηματικα...θα ψαξω και εγω μηπως βρω τπτ να σας βοηθησει.... | |
|
| |
gvarn Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονικη,Καλαμαρια Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Τετ Φεβ 06, 2008 12:28 pm | |
| Οτι θελετε απο 1η λυκειου εδω ειμαι εγω... 13 στο πρωτο Τετραμηνο βεβαια.. αλλα στο δευτερο 20, ο λογος του πρωτου 13ριου ηταν οτι ηταν βλακας ο καθηγητης, αλλα μετα που εγινε η αλλαγη καθηγητη (δηλαδη αλλαξε θεση αυτος που μας εκανε Αλγεβρα με αυτον που μας εκανε Γεωμετρια) μου εβαλε το βαθμο που μου αξιζε | |
|
| |
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Πεμ Φεβ 07, 2008 6:02 am | |
| Μπας και εγλυψες και καθολου γαιτι αλλιως δεν εξιγητε?? | |
|
| |
Witch King Administrator
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Πεμ Φεβ 07, 2008 6:51 am | |
| | |
|
| |
Giannis Administrator
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Πεμ Φεβ 07, 2008 11:02 am | |
| Ελα ρε πλακα εκανα.Μπραβο μακαρι ολοι μας να μπορουσαμε να εχουμε τοσο θεαματικη βελτιωση σε ενα μονο τετραμηνο!! | |
|
| |
Giannis Administrator
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Παρ Φεβ 08, 2008 5:05 pm | |
| Παιδια να δυο ωραιες ασκησεις να λυσουμε 1) Nα υπολογισετε το xyz... 2) )Αν Α= Να λυσετε για i)Α=0 και ii)Α<0 | |
|
| |
ANTONIS4OFARA Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ηλικία : 34 Τόπος : BLACK MADNESS Ομάδα : OFARA GATE 4 Registration date : 17/02/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Κυρ Φεβ 17, 2008 2:49 pm | |
| Ρε πηγαινετε σε ενα νυχτερινο να βρειτε την υγεια σας..απεριοριστες απουσιες και κοιμησι ολες τις ωρες!!!!! | |
|
| |
Legeonarios Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 156 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : FManager, Football, Physics, Maths Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Άλγεβρα Α' Λυκείου Δευ Φεβ 18, 2008 3:02 am | |
| Μα εμεις δεν θελουμε να κοιμομαστε ολες τις ωρες................ ...............και ουτε να κανουμε απουσιες.................... | |
|
| |
| Άλγεβρα Α' Λυκείου | |
|