Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
Θέμα: Ignacio Scocco Πεμ Ιουν 19, 2008 12:54 am
Ο Ιγνάσιο Σκόκο αποτελεί κι επισήμως παίκτη της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή για την επόμενη τριετία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ignacio Martin Scocco. O 23 ετών μεσοεπιθετικός (29/5/1985) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων».
Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο πρώην άσος της Πούμας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τα εξής:
«Το όνειρο κάθε Λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης και η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα.
Όταν ο εκπρόσωπός μου μου μετέφερε την πρόταση και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θέλω να παίξω εδώ. Δεν έχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά έχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ σε παιχνίδια του Champions League και στο UEFA. Πρόκειται λοιπόν για μια δυνατή ομάδα που συμμετέχει πάντα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτή την ομάδα θέλω να συμμετέχω.
Θα είναι τιμή για μένα να είμαι συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι ο Ριβάλντο. Τον γνωρίζω, τον έχω παρακολουθήσει στα παιχνίδια του Mundial και είναι πρόκληση να αγωνίζομαι μαζί του. Επίσης, η παρουσία Αργεντινών παικτών στην ομάδα θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα.
Μου έχουν ήδη πει για το ενδιαφέρον του κόσμου για μένα. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες των φιλάθλων και είμαι αποφασισμένος να παραδοθώ στη φανέλα αυτής της ομάδας. Έχω έρθει με την πρόθεση να παλέψω για αυτή την ομάδα».
kwstas12345 Υπεύθυνος Αθλητικής Ενότητας
Αριθμός μηνυμάτων : 710 Ηλικία : 31 Τόπος : Άλιμος Ομάδα : Ολυμπιακός Ασχολίες : Ποδόσδαιρο, Football Manager, PES 2008 Registration date : 06/02/2008
Θέμα: Απ: Ignacio Scocco Πεμ Ιουν 19, 2008 9:42 am
Μάλλον πρόκειται για πολύ καλό παίκτη.Να δούμε βέβαια αν θα πιάσει γιατί και ο Νούνιες πολύ καλός ήταν.
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
Θέμα: Απ: Ignacio Scocco Παρ Ιουν 20, 2008 7:20 am
Είναι δύσκολο για τέτοιους παίχτες αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Εδώ έπιασε ο Μπλάνκο που δεν ήταν και πολύ γνωστός.
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
Θέμα: Απ: Ignacio Scocco Δευ Ιουν 30, 2008 3:32 am
Ειναι πολυ καλος παιχτης αν και λιγο αλμυρος για τα δεδομενα της ΑΕΚ..
Ignacio Scocco
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης