| Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? Σαβ Μάης 10, 2008 4:59 am | |
| Ακούγεται λίγο μακάβριο αλλά θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.... Ποιο τραγούδι θα θέλατε να επιλέξουν οι αγαπημένοι σας συγγενείς ενώ αυτοί θα πίνουν το καθιερωμένο, πικρό κατά τα άλλα, καφεδάκι? Εγώ θα ήθελα Νότη.... Και θα άκουγα τραγουδιστή που μου αρέσει και θα το γλεντούσαν οι συγγενείς μετά τις αμέτρητες ώρες κλάμματος. Πιο συγκεκρημένα θα ήθελα τον ''Αετό''. (Legeonarios ξέρεις εσύ.... ''Και αν μου κάψεις τα φτεράααααα!!!!) | |
|
| |
elenakiz7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| |
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? Σαβ Μάης 10, 2008 6:04 am | |
| Αν είμουν emo θα ζήταγα το ''Θέλω να πεθάνω'' αλλά δεν θα έστεκε γιατί θα το είχα ήδη κάνει.... | |
|
| |
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| Θέμα: Απ: Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? Σαβ Μάης 10, 2008 7:15 am | |
| Μήπως την έχεις δει μαύρα μεσάνυχτα. Να βάζανε ένα Have a nice day αλλά δεν θα ήταν καλή. | |
|
| |
Witch King Administrator
| |
| |
Lionheart Υποσχόμενος
Αριθμός μηνυμάτων : 99 Ηλικία : 34 Ομάδα : BA'1 Ασχολίες : Nα παιζω με τις κουκλες μου xD Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? Σαβ Μάης 10, 2008 10:33 am | |
| | |
|
| |
kwstas12345 Υπεύθυνος Αθλητικής Ενότητας
Αριθμός μηνυμάτων : 710 Ηλικία : 31 Τόπος : Άλιμος Ομάδα : Ολυμπιακός Ασχολίες : Ποδόσδαιρο, Football Manager, PES 2008 Registration date : 06/02/2008
| Θέμα: Απ: Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? Δευ Μάης 12, 2008 11:21 am | |
| Κώστα,αρχίζω και πιστεύω πως είσαι ψυχάκιας. Αλλά αφού πρέπει να απαντήσω.... https://www.youtube.com/watch?v=Ag2fd2iIn5Q Ειναι χαρούμενο τραγουδάκι..... | |
|
| |
elenakiz7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| |
| |
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| |
| |
| Ποιό τραγούδι θα θέλατε να ''ακούσετε'' στη κηδεία σας? | |
|