| Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
elenakiz7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Πεμ Μάης 08, 2008 7:07 am | |
| | |
|
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Πεμ Μάης 08, 2008 9:28 am | |
| - Παράθεση :
- ρε παιδια ειναι δυσκολο να διαλεξεις τι κατευθυνση θελεις να παρεις...μα τι κρητιρια να διαλεξω;;; ολες ειναι δυσκολες....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
Απ' όσο σε ξερω, μαθηματικα, χημεια, φυσικη γεωμετρια δεν τα πολυ πας... Οπότε το μονο που σου μενει ειναι η θεωρητικη!!! Απλό δεν ήταν? | |
|
| |
kwstas12345 Υπεύθυνος Αθλητικής Ενότητας
Αριθμός μηνυμάτων : 710 Ηλικία : 31 Τόπος : Άλιμος Ομάδα : Ολυμπιακός Ασχολίες : Ποδόσδαιρο, Football Manager, PES 2008 Registration date : 06/02/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Πεμ Μάης 08, 2008 10:38 am | |
| Δεν είναι μόνο οι βαθμοί.Είναι και το επαγγελμα στο οποίο στοχεύεις.Με λίγη προσπάθεια,ανεβαίνουν και οι βαθμοί.Ελένη,δωσε λεπτομερειες για να βοηθήσουμε. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Παρ Μάης 09, 2008 7:47 am | |
| ρε μαγε τι πεταγεσαι εσυ;;; εδω προσπαθω να κανω πιο πολλα ποστ για να γινω modetator!!!χαχα πλαkα κανω!!!!!απλα ειναι και γενικο το θεμα το πως διαλεγουν τα παιδια την κατευθυνση τους! | |
|
| |
Nikolas PC Doctor
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Σαβ Μάης 10, 2008 2:58 pm | |
| - elenakiz7 έγραψε:
- εδω προσπαθω να κανω πιο πολλα ποστ για να γινω modetator!!!
Έλεος, δηλαδή!!! Η γνώμη μου είναι να δείς, τι θες να κάνεις στην ζωή σου!!! Άπο κεί και πέρα θα δείς τα "ατού" σου και ανάλογα αυτών θα βρείς ποιά κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις. | |
|
| |
The0d0Re Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 20 Ηλικία : 38 Τόπος : Heraklion Ομάδα : A(+) :P Ασχολίες : Texnikos ypologiston Registration date : 10/05/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Κυρ Μάης 11, 2008 3:42 pm | |
| Likeio?mmm mliax ego eimai apo ta kaka paidia(Tee forever) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Δευ Μάης 12, 2008 5:49 am | |
| χαχχαχα ναι λυκειο!!!!!ελεος δεν την παλευω!!!!ειναι κανεις που την παλευει;;;;;;οχι πειτε μου!!!!!! | |
|
| |
Evris Global Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ηλικία : 33 Ομάδα : Ολυμπιακός ΣΦΠ Ασχολίες : Έρευνα Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Τετ Μάης 14, 2008 11:19 am | |
| Εγώ την παλεύω... Όντως θέλει πολύ σκέψη η επιλογή της κατεύθυνσης. Ούτε εγώ έχω επιλέξει 100%. Είμαι ανάμεσα σε θετική και τεχνολογική | |
|
| |
| |
| |
Evris Global Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ηλικία : 33 Ομάδα : Ολυμπιακός ΣΦΠ Ασχολίες : Έρευνα Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; Τετ Μάης 14, 2008 11:51 pm | |
| Ναί, γιατί δεν είναι μόνο το πού είσαι καλός, αλλά και αν η κατεύθνση σχετίζεται με το επάγγελμα που σε ενδιαφέρει Δύσκολη επιλογή, όντως... | |
|
| |
| Πως να διαλεξω την κατευθυνση που θα ακολουθησω;; | |
|