Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Τα 3 Μπριζολάκια Δευ Μάης 05, 2008 12:33 pm | |
| Εκφώνηση : Είναι Σαββατοκύριακο και θέλετε να ψήσετε στα γρήγορα 3 μπριζολάκια σε μία σχάρα . Η κάθε μία πλευρά της μπριζόλας θέλει 10 λεπτά να ψηθεί . Η σχάρα είναι μικρή και χωράει μόνο τις δύο μπριζόλες .Θέλουμε 40 λεπτά για να ψήσουμε και τις 3 μπριζόλες (20 λεπτά τις δύο πρώτες και άλλα 20 για την τρίτη) . Ζητούμενο : Μήπως μπορούμε να ψήσουμε τα μπριζολάκια γρηγορότερα ? (όχι και να τα κάψουμε έτσι ? ) | |
|
Legeonarios Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 156 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : FManager, Football, Physics, Maths Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Τα 3 Μπριζολάκια Τρι Μάης 06, 2008 8:32 am | |
| "Δεν ειμαι η μπριζολε...ειμαι η Ποπαρα" Ωπ συγνωμη παραφερθηκα...μολις ακουσα τις μπριζολες αυτο θυμηθηκα. Α ρε Witch-king με τα σκιτσα σου... Λοιπον... Βαζουμε τα δυο μπριζολακια και μετα απο 10 λεπτα που θα εχει ψηθει η μια μερια τους βγαζουμε το ενα και γυριζουμε το αλλο... Μετα απο αλλα 10λεπτα ,συνολικος 20λεπτα, θα εχει ψηθει το 1 μπριζολακι και η μια μερια του αλλου ενω θα εχουμε και ενα με τη μια μερια ψημενη... Αρα γυριζουμε το ενα μπριζολακι που ειναι ειδη μεσα και τοποθετουμε το αλλο πανω στη σχαρα απο την αψητη μερια... Μετα απο δεκα λεπτα παλι τα μπριζολακια μας θα ειναι ολα ετοιμα ... ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΑΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!- Σπόιλερ:
Μην τα φατε ετσι ξεροσφυρι τα μπριζολακια Το κοκκινο κρασακι ειναι οτι πρεπει | |
|
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| Θέμα: Απ: Τα 3 Μπριζολάκια Τρι Μάης 06, 2008 10:56 am | |
| Σωστός και εγώ αυτό σκέφτηκα. - Σπόιλερ:
Εγώ θέλω ή μπύρα ή ρετσίνα.
| |
|
elenakiz7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: Τα 3 Μπριζολάκια Πεμ Μάης 08, 2008 6:33 am | |
| ρε εισαι πανεξυπνος!!!παρε ετοιμα απο το soupermarket!!!!!!που ζεις;;;;;;;;;;; | |
|