| !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Πεμ Μαρ 13, 2008 6:27 am | |
| Το παιχνιδι ειναι απλο και δεν χρειαζεται επεξηγηση....Ας ξεκινησουμε..... | |
|
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Πεμ Μαρ 13, 2008 12:32 pm | |
| Λοιπόν... κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους... Μπορείς να βρεις και παραλλαγές... | |
|
| |
Lionheart Υποσχόμενος
Αριθμός μηνυμάτων : 99 Ηλικία : 34 Ομάδα : BA'1 Ασχολίες : Nα παιζω με τις κουκλες μου xD Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 1:05 pm | |
| Aυτο: | |
|
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| |
| |
Lionheart Υποσχόμενος
Αριθμός μηνυμάτων : 99 Ηλικία : 34 Ομάδα : BA'1 Ασχολίες : Nα παιζω με τις κουκλες μου xD Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 1:10 pm | |
| Αφεντικο,αφου ονομαζεσαι Witch King σκεφτηκα να βαλω φωτογραφια μιας μαγισσας.
Τωρα για το King...σιγα μην καθομαι να ψαχνω φωτογραφιες για μαγους ή μαγισσες με στεμματα... | |
|
| |
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| |
| |
Lionheart Υποσχόμενος
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:20 pm | |
| Moυαχαχαχαχαχα... Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο για σενα... Θα σκεφτω ομως... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:20 pm | |
| Έχω δύσκολο nick. | |
|
| |
Lionheart Υποσχόμενος
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:25 pm | |
| | |
|
| |
Lionheart Υποσχόμενος
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:37 pm | |
| Νταξ,χοντρινε λιγο. Ε,και? Ο Βαγγέλης Μαντζιος ολοκληρωσε τη μεταγραφη του στον Ολυμπιακο(θυρα 7) Λιγο τσαλακωμενη ειναι.Δεν πειραζει,ομως,ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Μαρ 15, 2008 3:57 pm | |
| Μάλιστα.Καλό σε παραδέχομαι. | |
|
| |
Nikolas PC Doctor
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Απρ 26, 2008 11:47 am | |
| | |
|
| |
Legeonarios Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 156 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : FManager, Football, Physics, Maths Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Σαβ Απρ 26, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Nikolas PC Doctor
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Κυρ Απρ 27, 2008 11:01 am | |
| Ορίστε Ένας Λεγεωνάριος!!! | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 156 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : FManager, Football, Physics, Maths Registration date : 23/01/2008
| |
| |
Nikolas PC Doctor
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Κυρ Απρ 27, 2008 11:50 am | |
| Αμέ!!!! Τζαμάτο!!!
Εγώ είμαι επιστήμονας στα δεξιά!!! | |
|
| |
Witch King Administrator
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Δευ Απρ 28, 2008 3:10 am | |
| Λοιπον, για τον φιλο μου Legeonarios θα προτεινα (αν και μου αρεσει πολυ το ηδη υπαρχον avatar ) το παρακατω: Λίγο προχειρο αλλα θα με συγχωρεσετε. Είναι ο αγαπημενος σου Boromir με την χαρακτηριστικη περικεφαλαια ενος λεγεωναριου. Στην αρχη ειπα να βάλλω τον Koutsix (ξερεις εσυ ) αλλα μετα θυμηθηκα οτι εχει χαθει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... Δευ Απρ 28, 2008 4:56 am | |
| Oλα τα λεφτα ο Boromiris Witch King... θα σκεφτω κατι και θα το βαλω λειαν συντομως... | |
|
| |
| !!!ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑVATAR ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!!!!!, .....με βαση το nick ή οτι αλλο και αιτιολογηστε γιατι..... | |
|