| YouTube Downloader Version 2.1.6 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: YouTube Downloader Version 2.1.6 Τετ Μαρ 05, 2008 9:51 am | |
| http://youtubedownload.altervista.org/ | |
|
| |
Nikolas PC Doctor
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Τρι Μάης 20, 2008 12:15 pm | |
| Διαφωνώ !!! Κατεβάστε το Real Player 11 Gold απο εδώ Το προαναφερθέν πρόγραμμα είναι ο γνωστός σε όλους μας Real Player. Η καταπληκτική του δυνατότητα είναι ότι κατεβάζει οποιοδήποτε video υπάρχει στον ιστοχώρο. Αφού εγκαταστήσετε τον Real Player πηγαίνετε να δείτε το αγαπημένο σας video! Απλά, μετακινήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στο video και ευθέως θα σας εμφανίσει πάνω από το video αυτό ένα link που λέει Download This Video. Το video αποθηκεύεται αυτόματα στην διαδρομή Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου\RealPlayer Downloads
Καλό???? | |
|
| |
vaggelis7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 647 Ηλικία : 37 Τόπος : Αθήνα Ομάδα : Ολυμπιακός-Μάνστεστερ Γουνάϊτεντ-Ίντερ-Σεβίλλη Ασχολίες : Αθλητισμός,video games Registration date : 05/02/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Τετ Μάης 21, 2008 5:49 am | |
| Οπότε είναι μία παραλαγή του.Βέβαια εμένα το έχει εμφανίσει αυτό και με το flashget. | |
|
| |
elenakiz7 Καθημερινός Θαμώνας
Αριθμός μηνυμάτων : 436 Ηλικία : 32 Τόπος : HrAkLeIO-mEssAmPeLieS Ομάδα : OLYMPIAKARA!! Registration date : 01/05/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Παρ Ιουν 13, 2008 2:22 am | |
| βασικα νικολα εγω πηγα να το κατεβασω απο εκει που λες <<εδω>>αλλα μου βγαζει πως ο επλορερ δεν μπορει να το εμφανισει... | |
|
| |
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Παρ Ιουν 13, 2008 3:37 am | |
| Έγω δεν έψω εγκαταστήσει κάποιο software. Τις μετατροπές και το κατέβασμα των videos το κάνω από Onlene σελίδες που σου δίνουν την δυνατότητα να κατεβάσεις το video σε όποια μορφή θες (σε σχεδόν όλες τις συνηθισμένες, ακόμα και 3gp) ή ακόμα να κρατήσεις μόνο τον ήχο από το video. Όποιος ενδιαφέρεται να μου πει να του δώσω το Link. | |
|
| |
N3crom@ncer Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Κρήτης Ομάδα : PAO Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Παρ Ιουν 13, 2008 9:01 am | |
| - Witch King έγραψε:
- Έγω δεν έψω εγκαταστήσει κάποιο software. Τις μετατροπές και το κατέβασμα των videos το κάνω από Onlene σελίδες που σου δίνουν την δυνατότητα να κατεβάσεις το video σε όποια μορφή θες (σε σχεδόν όλες τις συνηθισμένες, ακόμα και 3gp) ή ακόμα να κρατήσεις μόνο τον ήχο από το video.
Όποιος ενδιαφέρεται να μου πει να του δώσω το Link. Στο youtube Downloader τα κατεβαζεις σε flv σωστα? | |
|
| |
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Τρι Ιουν 17, 2008 12:24 pm | |
| Συμφωνω με τον Witch King... | |
|
| |
Nikolas PC Doctor
Αριθμός μηνυμάτων : 95 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: YouTube Downloader Version 2.1.6 Σαβ Ιουν 21, 2008 1:48 am | |
| Συγγνώμη για την καθυστέρηση!!!
Κατεβάστε το απο το www.real.com .
Mόλις μπείτε έχει ένα πλαίσιο για download. Kλικάρετε, ακολουθείτε τις οδηγίες και το κατεβάζετε.
Έπειτα το εγκαθιστάτε!
voila! Ετοιμο!!! | |
|
| |
| YouTube Downloader Version 2.1.6 | |
|