Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Το γαμήλιο πάρτυ Τετ Ιαν 23, 2008 12:14 pm | |
| Το γαμήλιο πάρτυ (2007) Το Γαμήλιο Party ΚΩΜΩΔΙΑ Διάρκεια: 96' Σκηνοθεσία: Κριστίν Κρόκος Πρωταγωνιστούν: 'Αλεξ Δημητριάδης, Βίλμα Τσακίρη, Γιώργος Καραμίχος, Μπέττυ Μαγγίρα, Τάκης Χρυσικάκος, Φαίη Ξυλά, Χρήστος Μπίρος, Χρύσα Ρώπα Ημ.Πρεμιέρας: 17/01/2008 Το "Γαμήλιο Party" γεννήθηκε από μια ιδέα του παραγωγού Πάνου Παπαχατζή ("Straight Story", "5 Λεπτά Ακόμα", "Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο"). Η βασική ιδέα έχει να κάνει με τα όσα πάνε (ή μπορούν να πάνε) στραβά την ημέρα του γάμου ενός ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ενώ ο γάμος τελείται κανονικά, το γαμήλιο party πρόκειται να σηκώσει το νησί στο πόδι μιας και οι προσκεκλημένοι, εξαιτίας ενός τυπογραφικού λάθους στο προσκλητήριο, καταλήγουν στα πέντε σημεία του ορίζοντα ψάχνοντας για το μέρος όπου γίνεται η δεξίωση. Πειτε μας την γνωμη σας!!! | |
|
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: Το γαμήλιο πάρτυ Σαβ Ιαν 26, 2008 11:03 am | |
| Απ' ότι διαβασα σε μια κριτικη πρεπει να ειναι μουφα η ταινιουλα..!!! | |
|
gvarn Καινούργιος
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονικη,Καλαμαρια Registration date : 26/01/2008
| Θέμα: Απ: Το γαμήλιο πάρτυ Σαβ Ιαν 26, 2008 11:16 am | |
| Και εγω ετσι διαβασα παιδες.. για να ειναι καλη μια ελληνικη ταινια θα πρεπει να πεσει πολυ διαφημιση αλλωστε.. οπως το Λουφα και παραλαγη... | |
|
Witch King Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 377 Ηλικία : 32 Τόπος : Μέσα στην πίστα τ' ουρανού...!! Ομάδα : ΑΕΚ Ασχολίες : Υπολογιστές, Αθλητικά, Video Games Registration date : 20/01/2008
| Θέμα: Απ: Το γαμήλιο πάρτυ Σαβ Ιαν 26, 2008 11:20 am | |
| δεν ειναι μονο αυτο...είναι και οτι βγαινουν ταινιες για να βγουν...!!! | |
|
Giannis Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 442 Ηλικία : 32 Τόπος : Ηρακλειο Ομάδα : AEK Ασχολίες : Μπολικο Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: Το γαμήλιο πάρτυ Κυρ Ιαν 27, 2008 8:24 am | |
| Εμενα παιδια την ειδε η αδερφη μου και μου ειπε οτι ειναι χαζομαρα.Και νομιζω οτι προσπαθει να αντιγραψει τις γνωστες αμερικανικες χαζοταινιες με τα πολλα μπερδεματα!! | |
|